AstrologijaTarot.ba

Pogled u Budućnost

Tarot proricanje

Tarot proricanje

Najraširenija i najpopularnija metoda predviđanja budućnosti je upravo tarot proricanje. Tarot je oslikan čarobnim slikama, pa ga čak i laici mogu pratiti i to ljudima može biti beskrajno zanimljivo i intrigantno, kako te zagonetne slike na fascinantan način pričaju priču njihovog života. Tarot u odgovoru na svako vaše pitanje raspliće priču o tome što je prethodilo tom vašem pitanju tj, zašto ste se našli u toj situaciji. Zatim vam tarot opisuje što će se dogoditi ako ostanete u  toj situaciji, tj, ako ništa ne učinite i na kraju, što će se dogoditi ako poslušate savjet tarot majstora.Zapravo tarot vas uvijek upozori na najgori scenarij oko vašeg problema i ponudi vam najoptimalnije rješenje koje vas spašava iz loše situacije, a upravo tome i služi tarot proricanje.

Tarot proricanje za ljubav

Naravno da tarotu možete postaviti bilo koje pitanje, ali statistički su pitanja za ljubav, najčešće postavljana pitanja. To nimalo ne čudi, ljubav nas nosi kroz život i ona nam je najvažnija. Bilo da se bojimo da ćemo ostati sami, da nećemo uspjeti sačuvati brak, ne možemo vratiti izgubljenu ljubav, želimo se pomiriti i popraviti svoju ljubavnu vezu, sumnjamo na ljubavne prevare i nevjere; pitanja o ljubavi je nebrojeno, koliko i ljudi, a tarot na svako postavljeno pitanje odgovara nepogrešivo točno i precizno. Osvjedočite se u istinitost tarot odgovora  kroz samo jedno postavljeno ljubavno pitanje i uvijek ćete koristiti tarot proricanje kad vaša ljubavna situacija bude u krizi.

Tarot proricanje za novac

Novac nam osigurava egzistenciju i prirodno je drugo najučestalije pitanje tarotu, pitanje za novac. Bilo da igramo igre na sreću i želimo glavni zgoditak ili tražimo posao, čekamo unapređenje, želimo promijeniti posao, nešto prodajemo, tražimo odštetu, dijelimo nasljedstvo, tražimo kredit; u svemu što je vezano za novac i materijalne vrijednosti možemo se pouzdati u tarot proricanje. Odgovori vas mogu spasiti od većih nevolja, i ukazati na prilike kraj kojih prolazite, a da ih ni ne primjećujete. Koristite tarot proricanje kadgod se nađete u financijskim teškoćama i dilemama, jer vas odgovori mogu spasiti i lansirati vas u društvo uspješnih ljudi.

Tarot proricanje za obitelj

Nakon krhkosti i ranjivosti u ljubavi, najosjetljivi smo na obiteljskom planu. Obitelj nas je stvorila, izgradila i oblikovala i na svoju obitilj smo osjetljivi svi, bez iznimke i ne uvijek na pozitivan način. Najveće drame su obiteljske drame i najveće tragedije su obiteljske tragedije, o tome svjedoče sve umjetnosti, svaka na svoj način. U srtenim vremenima obitlje naše najljepše utočište, u vremenima svađa i raskola, obite postaje najgore mjest na svijetu, a ponekad se pretvori i u poprište krvavih obračuna. Zato i na sam nagovještaj bilo kakvih obiteljskih problema nazovite tarot proricanje i riješite problem na vrijeme ili se maknite iz situacije za koju nema lijeka ni pomoći, a tarot će vam to vrlo precizno i točno pokazati.