AstrologijaTarot.ba

Pogled u Budućnost

Astrologija tarot

Astrologija tarot

Astrologija i tarot kao dva superiorna sustava za proricanje

Astrologija je vjerojatno najstariji, mjerljiv i provjerljiv sustav predviđanja budućnosti jer je zasnovan na promatranju neba i egzaktnim izračunima. Tarot može funkcionirati bez astrologije, ali uz poznavanje barem osnova astrologije postaje nenadmašan alat za proricanje. Većini modernih špilova tarota su pridodani astrološki simboli i simboli vladajućih planeta, što uvelike olakšava rad tarot majstorima, a njihove odgovore na vaša pitanja čine još preciznijim i detaljnijim. Kod nas u centru možete zatražiti samo astrološko savjetovanje, samo tarot savjetovanje ili kombinirano astrološko tarot savjetovanje, Kako god odlučili sjetite se da ovaj idealni spoj, astrologija tarot odgovorima jednako fascinira i savjetnike i one koji postavljaju pitanja.

Što sve može astrologija?

Astrolog ne mora znati ništa o tarotu, a može kroz vašu natalnu kartu (karta rođenja) ispričati cijeli vaš život, uključujući i one dijelove koje tek trebate odživjeti. Natalna karta je vaša biografija koju tek trebate odživjeti. Uz natalnu kartu možete zatražiti vaš godišnji horoskop, vaš mjesečni horoskop, vaš tjedni horoskop, vaš dnevni horoskop ili analizu pojedinih razdoblja vašeg života kada planirate nek važne događaje. A ljubavni parovi mogu zatražiti usporednu astrološku analizu svog partnerskog odnosa, te tablicu kompatibilnosti. Astrologija vam može pokazati da li ste suđeni jedno drugome i zbog čega. Ako tome dodate i tarot analizu, sve postane jasnije, a astrologija i tarot nerazdvojni.

Može li tarot bez astrologije?

Može, ali su zajedno kompletniji, precizniji, točniji i odgovore dobivate brže. Tarot je samostojan i samosvojan sustav proricanja utemeljen na arhetipskim slikama koje su zajedničke svim ljudima koji su ikada živjeli, koji danas žive i koji će ubuduće dobiti priliku za život. Zato tarot može odgovarati na sva zamisliva pitanja. No, u novije vrijeme tarotu se pridodaje cijela skala simbola, kojih ranije nije bilo u tom sustavu: Simboli Kabale, simboli planeta, astrološki simboli, pa i religiozni simboli iz velikih duhovnih tradicija, što tarot čini još kompleksnijim, ali i preciznijim alatom, a odgovori kroz takav špil nas fasciniraju. Kad takvu analizu usporedimo s onom astrološkom, ustanovimo da astrologija tarot postaju sustav dvaju ogledala koja osvjetljavaju istu istinu.

Trebam li i astrološku i tarot analizu?

Korisno je barem povremeno, barem kod krupnijih problema usporediti analize ovi dvaju čarobnih sustava. Takva usporedba je naročito korisna kada grčevito želimo drugačije odgovore nego što smo ih dobili. Astrološka analiza se naročito preporučuje za dugoročne prognoze, ali funkcionira u svim već navedenim slučajevima. Tarot analize su preporučljive za sva konkretna pitanja i aktualne situacije, ali funkcioniraju i u dugoročnim prognozama. Ako vas bilo koja od preporučenih analiza malo zbunjuje, napravite obje; astrologija tarot, jedno prema drugom će nepogrešivo osvijetliti istinu.